Неділя, 19.05.2024, 00:37Вітаю Вас Гість | RSS
Федорівська філія КЗ "Первозванівське НВО"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 ... 31 32 »

День української писемності та мови

9 листопада відзначається День української писемності та мови. Цього дня здобувачі освіти 5-7 класів Федорівської філії долучилися до написання XVIІI Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. 


Правила пожежної безпеки

У Федорівській філії з учнями початкової ланки в рамках Тижня безпеки життєдіяльності на тему: "Мала іскра - великий вогонь!" була проведена виховна година "Правила пожежної безпеки".

... Читати далі »

Сірничок

У Федорівській філії минулої п'ятниці лунала пісня. Це батл із піснею "Сірничок" зібрав до себе у шкільному клубі всіх охочих подивитися на незвичайне дійство. Перемогла, як завжди, дружба.


Знає хай дитина кожна - жартувати з вогнем не можна

8 листопада у рамках Тижня знань безпеки життєдіяльності "Мала іскра - великий вогонь!" для здобувачів освіти 6 класу Федорівської філії був проведений брейн-ринг під назвою "Знає хай дитина кожна - жартувати з вогнем не можна" (класний керівник Цима С.В.)

... Читати далі »

Пожежна безпека

У рамках Тижня знань безпеки життєдіяльності "Мала іскра - великий вогонь!" для здобувачів освіти 7 класу Федорівської філії була проведена вікторина на тему "Пожежна безпека" (класний керівник  ... Читати далі »


Правила пожежної безпеки

У 5 класі Федорівській філіії, в рамках тижня безпеки життедіяльності відбулася виховна година "Правила пожежної безпеки"


Ділова гра

До тижня правової освіти у Федорівській філії була проведена Ділова гра (за оповіданням В.Сухомлинського "В'язка бубликів") "Хочу і не можна, не хочу - і треба"

... Читати далі »

Семінар-практикум

23 жовтня на базі Федорівської філії КЗ "Первозванівське НВО" відбувся семінар-практикум на тему "Сучасні освітні акценти реалізації впровадження педагогічної спадщини В.О. Сухомлинського в освітній процес"

... Читати далі »

У змаганнях з футболу "Шкіряний м'яч" команда Федорівської філії зайняла почесне ІІІ місце.


Похід у "Дубки" в рамках програми гуртка "Джура" 

... Читати далі »

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів